Powered by
your energy

The best of ICT with a human touch

The best of ICT with a human touch! Dat is Axians. We zorgen ervoor dat onze klanten hun doelstellingen kunnen realiseren. En ons succes danken we vooral aan onze mensen. Mensen met de juiste kennis en ervaring, die begrijpen wat er speelt in het bedrijf of de organisatie van de klant. Maak jij binnenkort deel uit van ons team?

Onze waarden

 • Autonomie

  “Ik krijg de autonomie om vrij te discussiëren over alle onderwerpen, van project setup (functioneel) tot architectuur en dependencies (technisch), en deze soms gewoon ook uit te proberen. Keuzes worden niet opgelegd door het management. ”

  Maarten, Software Engineer bij Axians Business Applications

 • Verantwoordelijkheid

  “Persoonlijke ontwikkeling staat centraal bij Axians. Ik krijg steeds meer verantwoordelijkheid en haal voldoening uit het realiseren van complexe projecten samen met het team.”

  Julie, Project Engineer bij Axians AudioVisual

 • Vertrouwen

  “Het is tof om met collega's te kunnen samenwerken op wie je kan vertrouwen. Om kennis te delen en nieuwe toepassingen te ontwikkelen.”

  Wouter, DevOps Engineer bij Axians System Engineering

 • Ondernemerschap

  “De softwarewereld is continu in evolutie. Bij Axians krijg ik de kans om nieuwe tools en technologieën te onderzoeken en aan te brengen die onze productiviteit een boost geeft.”

  Frédéric, Software Engineer bij Axians Business Applications

 • Solidariteit

  “Omgaan met de collega's gebeurt in een echte vriendensfeer. Dit zorgt voor een goeie samenwerking. En met elke vraag of probleem kan ik bij hen terecht!”

  Sabine, Software Engineer bij Axians Business Solutions

Onze expertise

We bieden onze klanten custom solutions in System engineering, ICT infrastructuur, Software development, Audiovisual solutions en Telecom. Ook in Data analytics en Cyber security zijn we actief. Dit alles voor klanten in uiteenlopende sectoren: van business tot overheidsdiensten en service providers.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.