Onze
mensen

Lode, Technical Service Engineer

“Door mijn hobby, het maken van muziek, was ik altijd al enorm geïnteresseerd in alles wat er rond audio en video te beleven valt. Ik heb het geluk gehad te mogen starten bij Axians Audiovisual en mij te ontplooien in de richtingen die mij het beste liggen. De vele opleidingen die ik volgde, en nog zal volgen, zijn een enorm pluspunt.

Ons team van leuke, getalenteerde mensen bevordert de goede sfeer op de werkvloer.  Zo leveren we hele mooie, complexe installaties af. Door de snelle evolutie van audio, video en netwerken is het een zeer gevarieerde en boeiende job.”

Frédéric en Maarten, Software Engineers

Wout, System Engineer

“Na mijn studies koos ik voor System Engineer, omdat je via Managed Services in een ICT-bad belandt. Zo kon ik mijn kennis verrijken en kiezen in welke richting ik verder wilde. Als schoolverlater is dit een groot voordeel. De losse sfeer bij Axians ligt me goed. Iedereen werkt zelfstandig & gedreven, maar aan toffe momenten om samen te lachen is er geen gebrek! Ik heb hier de mogelijkheid om veel opleidingen te volgen. Daarnaast leer ik veel bij van mijn collega’s. Je kan aan veel mensen iets vragen en ze helpen je met plezier.”

Tom, Business Analytics Consultant

“Na mijn studies Informatie Management ben ik onmiddellijk bij Axians aan de slag gegaan. Als consultant in de Business Analyticsafdeling heb ik al voor verschillende bedrijven gewerkt, en zo kon ik kennismaken met heel verschillende sectoren en omgevingen. Die afwisseling zorgt ervoor dat mijn job boeiend blijft, en dat ik ook heel wat leuke collega’s heb ontmoet.

Voor mijn functie is een combinatie van informaticakennis en bedrijfskennis cruciaal. Door een hoop gegevens vanuit verschillende systemen om te vormen naar een leesbaar iets, kunnen heel specifieke vragen beantwoord worden. Zonder die vaardigheden zou dat niet lukken, dus zo kan ik als consultant ook mijn steentje bijdragen in het welvaren van de organisatie.

De IT-wereld staat nooit stil, en daardoor weet ik nu al zeker dat ik ook in de toekomst nog veel zal bijleren en mijn kennis continu kan uitbreiden. Het zijn al boeiende jaren geweest, en de toekomst kan alleen nog interessanter worden!”

Onze vacatures

Herken je jezelf in de verhalen van onze mensen? Zin om deel uit te maken van een sterke groep?
Klik dan snel door naar onze vacatures.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.