Bouw
aan je carrière

Ontplooi jezelf

Axians wil een inclusieve werkgever zijn, een plek waar iedereen zich goed voelt, waar iedereen gelijke kansen krijgt, ongeacht geslacht, gender of cultuur. Alle zij’s/die’s/hij’s hebben het recht om te zijn wie ze zijn en moeten de kans krijgen om zich ten volle te ontplooien. Wij zien diversiteit als een sterkte en het is onze basis voor duurzaam ondernemen. Daarom staan onze vacatures open voor iedereen die voldoet aan de competenties zoals omschreven in de jobomschrijving.

Omdat mensen het verschil maken bij Axians, heb je bij ons veel zelf in de hand: je eigen ontwikkeling, de afwisselende projecten waaraan je werkt en de vrijheid om jezelf binnen een goede werksfeer te ontplooien. Er is veel ruimte voor eigen inbreng, initiatieven, talent en ondernemerschap. We vinden het belangrijk dat je kan werken in een prettige omgeving, waarin jij je thuis voelt.

 • Waarom werken
  bij Axians?

  Onze medewerkers zijn de basis van ons succes. Ze zijn onze beste ambassadeurs in de omgang met onze klanten en onze grootste aanwinst voor gezamenlijke groei. Waarom precies werken bij Axians?

  Lees meer
 • Begeleiding
  van je carrière

  Vanaf je allereerste dag en doorheen je verschillende carrièrewendingen zorgt Axians ervoor dat je begeleid wordt.

  Lees meer
 • Versterk
  je vaardigheden

  Opleidingen, mobiliteit, promotie: Axians bevordert uitwisselingen die je carrière vooruithelpen.

  Lees meer
 • Hoe
  solliciteren?

  Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij Axians? We bieden je verschillende mogelijkheden.

  Lees meer

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.