Project Engineer

Heb je een diploma niveau bachelor of master op zak en ben je steeds op zoek naar optimalisatie? Als Project Engineer werk je in het hart van onze business. Wil je deel uitmaken van een team ? Hou je graag het overzicht en heb je een klantgerichte houding? Dan hebben we een plek voor jou in onze business unit Energy.

Jouw taken

 • Je tekent de schema’s en je volgt het project mee vanaf de opstart tot de oplevering ervan.
 • Je volgt ook de bestellingen van de materialen op in functie met de planning.
 • Je werkt hiertoe zeer nauw samen met de Project Manager die de eindverantwoordelijke is van het project.
 • Je bent ook de link met het atelier en je organiseert ook kleinere werkzaamheden.

Jouw profiel

 • Je hebt een Master industriële wetenschappen of ingenieurswetenschappen – specialisatie elektromechanica behaald. Een Bachelor elektromechanica of energietechnologie kan ook zeker in aanmerking komen.
 • Je bent steeds op zoek naar de optimalisatie: technische oplossingen, aankopen, …
 • Je bent graag copiloot en ontvangt je instructies metbetrekking tot planning en methode
 • Je hebt inzicht in de harmonisaties / principes / uitvoeringsmethodes
 • Je communiceert makkelijk en met iedereen: met het terrein, de klant, de collega’s
 • Je hebt een zekere kennis van Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint)
 • Je bent een Project Engineer dat bruist van de energie

Wij bieden

 • Een job als Project Engineer vol afwisseling in onze sterke Business Unit TranzCom Energie, gelegen te Anderlecht.
 • Een aantrekkelijk loonpakket met onder meer groeps- en hospitalisatieverzekering en maaltijdcheques.
 • Een werkomgeving die gekenmerkt wordt door zelfstandigheid, verantwoordelijkheid, samenwerking, ondernemingszin en vertrouwen en die stevig verankerd is in de structuur van een internationale groep.

Kom aan boord en ontdek ’the VINCI Energies way of life!’ en solliciteer via onze website of via avalon.verrijken@vinci-energies.com 

Wie zijn wij?

TranzCom is een verdeler en integrator van elektrische uitrustingen en aanbieder van ’turnkey’ oplossingen. TranzCom bedient de energie- en publieke markten met een ruim gamma aan producten en oplossingen op vlak van laag- en middenspanning. We bieden de laatste nieuwe technologieën aan inclusief een effectieve onderhoudsservice om de waarde van de uitrusting op lange termijn te garanderen.

VINCI Energies Belgium telt perimeters in haar organisatie. In onze perimeter INFRA bieden we diensten aan binnen vier belangrijke domeinen: ruimtevaart, mobiliteit, energie en telecom. Onze merken zijn Cegelec, Omexom, Axians en TranzCom. We tellen vandaag 350 medewerkers en realiseren een omzet van € 72M Onze werven bevinden zich over heel België, onze kantoren bevinden zich te Gosselies, Nijvel, Zwijndrecht en Anderlecht.

VINCI Energies stelt wereldwijd 77.300 medewerkers te werk, waarvan 2.440 in België, ten dienste van overheidsinstanties, operatoren en ondernemingen. VINCI Energies Belgium staat in voor het realiseren, uitrusten, aansturen en optimaliseren van hun energie-, transport- en communicatie-infrastructuur. Ons bedrijf wil het verschil maken, niet enkel door haar professionele kennis ter beschikking te stellen in de wereld van morgen, maar ook door het ondersteunen van verschillende caritatieve projecten in het ‘VINCI Fonds’.

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.