Service Engineer (AVT – Essen)

AVT, onderdeel van de Vinci Groep, met hoofdkantoor in Essen heeft zich gespecialiseerd in robotica, machinebouw op maat en het ontwikkelen van transportoplossingen voor zeer zware of delicate materialen. Het bedrijf hanteert een klantgerichte aanpak, projecten worden volledig ontwikkeld volgens de noden van de klant. Hiervoor is een zeer flexibele manier van werken vereist. De klanten van AVT variëren van kleine, lokale bedrijven tot grote multinationals.

Een toegewijd, betrouwbaar en hoogopgeleid team is cruciaal voor het succes van het bedrijf. AVT combineert een ervaren en ambitieus management met een jong en dynamisch team. Do you want to move the world? Join our team!

Momenteel zijn wij op zoek voor onmiddellijke indiensttreding:

SERVICE ENGINEER

De job?

Ben je gepassioneerd door techniek? Kan je voldoening halen uit het analyseren van problemen en herstellen van machines. Ben je graag onderweg of reis je graag voor je werk? Dan is deze boeiende functie waarin je ruimte krijgt om zelf initiatief te nemen en mee te denken met de organisatie iets voor jou!

Je bent samen met een team verantwoordelijk voor het service bieden en onderhouden van hoofdzakelijke eigen machines. Deze maatwerk machines worden ontwikkeld en gebouwd door AVT in Essen (België) en behoeven na installatie tal van nazorgwerkzaamheden. De machines worden geleverd aan diverse klanten in binnen- en buitenland en zijn vaak een belangrijke schakel in het productieproces van onze klanten.

Wie ben jij?

  • Je bent stipt en kan gestructureerd werken. Bovendien ben je gemotiveerd en leergierig.
  • Ervaring in verwante sectoren (machinebouw, technische dienst,…) is een pluspunt.
  • Je kan zowel zelfstandig als in groep goed werken.

Wat bieden wij aan?

  • Veel vrijheid in werken
  • Een boeiende en gevarieerde job
  • Grote inspraak in ontwikkeling
  • Aantrekkelijk loon naar werken
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Jonge en hechte teamomgeving. Op vrijdagavond sluiten we de week af met een borrel!

Interesse? bel of mail naar evelien.van-beek@avt.be of 03/546 39 00

 

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.