Hoe
solliciteren?

Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij Axians? We bieden je verschillende mogelijkheden.

Solliciteren

Neem een kijkje op onze vacaturepagina en contacteer ons vandaag nog!

Solliciteer je liever spontaan? Ook dat kan. We garanderen je een vlotte, vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Thesis, stage of studentenjob

Ben je als gedreven student op zoek naar een organisatie waar je je thesis, masterproef, bachelorproef, stage,studentenjob … kan realiseren? Axians legt de lat hoog en begeleidt je optimaal. We zetten ons graag in voor studenten en streven hierbij een optimale samenwerking met universiteiten, hogescholen of opleidingsinstituten na. In elke fase van je opleiding betekent aan de slag gaan bij Axians de kans grijpen om vooruit te gaan, te groeien, nog beter te worden. Stuur je cv door via deze link en ontdek wat “The VINCI Way of Life” voor jou kan betekenen… Wij nemen contact met je op!

Ontmoet ons

  • Wegens de coronamaatregelen zullen de meeste van deze beurzen en studentendagen online doorgaan.
  • Aarzel niet om ons digitaal te blijven volgen: neem regelmatig een kijkje op onze vacaturepagina en laat je cv achter of lees testimonials van onze collega’s!

We nemen regelmatig deel aan jobbeurzen en studentendagen. Deze events zijn ideaal om ons te ontmoeten en beter te leren kennen. In 2021 vind je ons hier:

 

Naam  Organisatie Locatie Datum
Virtuele Hermes Job en stage event HoGent Online 18/02/2021
VTK Career & development VTK Online 23/02/2021
EMECS  Career & Technology Event EMECS Online 9/03/2021
Jobbeurs Toegepaste informatica HoGent HoGent Online 16/03/2021

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.