Hoe
solliciteren?

Ben je op zoek naar een stageplaats, leercontract of job? Zou je graag werken bij Axians? We bieden je verschillende mogelijkheden.

Solliciteren

Neem een kijkje op onze vacaturepagina en contacteer ons vandaag nog!

Solliciteer je liever spontaan? Ook dat kan. We garanderen je een vlotte, vertrouwelijke behandeling van je kandidatuur.

Thesis, stage of studentenjob

Ben je als gedreven student op zoek naar een organisatie waar je je thesis, masterproef, bachelorproef, stage,studentenjob … kan realiseren? Axians legt de lat hoog en begeleidt je optimaal. We zetten ons graag in voor studenten en streven hierbij een optimale samenwerking met universiteiten, hogescholen of opleidingsinstituten na. In elke fase van je opleiding betekent aan de slag gaan bij Axians de kans grijpen om vooruit te gaan, te groeien, nog beter te worden. Stuur je cv door via deze link en ontdek wat “The VINCI Way of Life” voor jou kan betekenen… Wij nemen contact met je op!

Als u verder surft op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies om de website optimaal te laten werken, maar ook om bezoekersstatistieken op te stellen. Voor meer informatie verwijzen we u naar ons cookiebeleid.